Sağlıkta Ankara'ya bağımlı kalmayacağız

Sağlıkta Ankara

Vali Ali Kolat, Kırıkkale'nin sağlıkta her geçen gün geliştiğini ve Ankara'ya bağlılığın kalmadığını söyledi. Gelişen teknolojiye ayak uydurulduğunu belirten Kolat, kentte bulunan sağlık personellerinin de tecrübeli olduğunu bildirdi.

SAĞLIKTA KİMSEYE BAĞIMLI DEĞİLİZ

Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda yılın hemşiresi Nazmiye Erduran oldu. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’nde düzenlenen törende hemşirelerin kutsal bir meslek yaptığı ifade edildi. Yılın hemşiresi seçilen Nazmiye Erduran’ın 23 yıldır hemşirelim mesleğini yaptığı belirtildi. Vali Ali Kolat Kırıkkale’nin sağlık yönünden her geçen gün daha iyi noktalara ulaştığını, kentin sağlık sisteminin Ankara’ya bağımlı kalmadığını bildirdi. Kolat, gelinen bu noktanın tesadüf olmadığını ve Kırıkkale İlimizde görev yapan tüm sağlık çalışanlarının ortak eseri olduğunu vurguladı. Bu gelişmelerden dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkürlerini belirten Kolat, sağlık alanında çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti. 

 

FEDAKARCA GÖREV YAPIYORLAR

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun konuşmasında, hiçbir ayrım yapmaksızın tüm sağlık çalışanlarının Sağlık Müdürlüğümüz için aynı değerde olduğunu ve fedakârca yapılan tüm hizmetlerin alkışlandığını ifade etti. Türkiye’deki sağlık sisteminde 2002 yılından bu yana yaşanan tüm olumlu gelişmelerde ebe ve hemşirelerin de yüksek katkısı olduğunu vurgulayarak, Hemşire Nazmiye Erduran nezdinde tüm çalışanlara teşekkür etti.

 

 

BAŞARI BELGESİNİ ALDI

Vali Ali Kolat’ın elinden başarı belgesini alan Hemşire Nazmiye Erduran, kendisinin yılın hemşiresi adayı olarak seçilmesinin kendisini onurlandırdığını, bu kapsamda kendisinin aday olarak seçildiğinden dolayı teşekkürlerini ifade etti. Düzenlenen ödül törenine Kırıkkale Valisi Sayın Ali Kolat, Eşi İlksen Kolat, Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr.Feramiş Ender Güngüneş ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Dilek Öztaş katıldı.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ